Néptánc próba

Kedves érdeklődők!
Sajnálattal közlöm, hogy a mai -2014.szeptember 29 – próba technikai okok miatt elmarad.
Megértéseteket köszönöm: Riba Gábor

A lányok a táncot, a fiúk a küzdősportokat kipróbálnák

kiadvány

Kiadvány az egyetemisták szabadidős sportolásáról

A BME hallgatói is részt vettek egy friss felmérésben a budapesti egyetemisták szabadidős sportolási szokásairól. Ebben látható, melyik sport kinek való igazán, miért, hogyan lelheti benne valaki örömét. Érdemes megnéznie mindenkinek, aki még nem találta meg a saját sportját, vagy aki szeretne új sportokat kipróbálni.

Az ingyenes kiadvány megtekinthető a következő linken: http://goo.gl/1LV7Yd

Közös tánccal hívták fel a figyelmet a mozgás fontosságára Európában

K3

Európa 21 országának több mint 60 városában táncoltak egy időben szeptember 20-án 17.00 órakor azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet az egészséges és mozgásban gazdag életmódra.

A flashmob az Európa-szerte népszerű MOVE Week, a mozgás hetének beharangozó eseménye, amely a szeptember 29. és október 5. közötti eseménysorozatot népszerűsítette.

Sajtóközlemény: http://uj.tnt.bme.hu/wp-content/uploads/2014/09/Sajt%C3%B3k%C3%B6zlem%C3%A9ny_MOVE-Week-flashmob_v%C3%A9gleges.docx

Csatlakozz a Budapest Wolves Ladies csapatához!

20110621-DSC_6005

A Budapest Wolves Ladies 2006-ban alakult, máig Magyarország egyetlen női amerikaifutball-csapata. A 14 év feletti lányok, asszonyok csapata évek óta az osztrák ligában szerepel, illetve több, frissen alakuló kelet-európai csapattal játszott már edzőmeccseket, ahogy terjed a sport. A felszerelést, amely főképp sisakból és vállvédőből, de emellett rengetek biztonsági kiegészítőből, illetve a stoplis cipőből áll, a tagok maguk szerzik be. A tagdíj havi 9,500 Ft. Heti két edzés van Budapesten, a 13. kerületben, illetve gyakori kiegészítő erősítő edzések vannak, illetve szezonban a hétvégi meccsek. A csapatnál két állandó és több segítő edző tartja az edzéseket. Nagy szeretettel várjuk a sportot kedvelő, vagy azt akár még nem ismerő, de kihívásokat, kemény kontaktsportot,csapatjátékot, labdajátékot kedvelő atletikus hölgyeket, akik szívesen kipróbálnának egy különleges sportot, ami könnyen szenvedéllyé válik! Keressék bizalommal Récsey Dávid vezető edzőt a 30/820-0923-as számon, vagy Gulyás Veronikát a 20/433-2074-en. E-mailt a wolvesladies2006@gmail.com címre várunk.