EFOTT hetijegyeket nyerhetnek a SportPont Program résztvevői

f4b6dca0e2911082f0eb6e1df1a0e11d_XL

EFOTT hetijegyeket, okostelefont, tabletet, kerékpárt és utazással egybekötött két Bayern München meccs jegyet nyerhetnek azok az egyetemisták és főiskolások, akik csatlakoznak a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája által működtetett SportPont Programhoz.

A felsőoktatásban tanuló hallgatókat szabadidejükben sportra ösztönző SportPont Program a 2013/2014-es tanévet az év legsportosabb fesztiválján, az EFOTT-on zárja.

Azok a diákok, akik beregisztrálnak a http://sportpont.hu/db/register honlapon és ezzel csatlakoznak a SportPont Programhoz, július 11-én hetijegyeket nyerhetnek a július 15-20. között Miskolctapolcára szervezett EFOTT-ra.

A SportPont Programban regisztrált hallgatók emellett térítésmentesen vehetik igénybe az EFOTT teljes ideje alatt a sportpályákat és a különböző sportolási lehetőségeket is, sőt ingyenesen különféle sportszereket, sporteszközöket is kölcsönözhetnek.

A sportolni vágyó fesztiválozók összemérhetik erejüket vízifociban, kosárlabdában, fociban, kosárlabdában és strandröplabdában. A vállalkozó szellemű fiatalok pedig kipróbálhatják magukat a Slackline pályán, megmutathatják, mit tudnak a Hard Body Hang korlátain, meddig bírják a tekerést a Robur helyszínén vagy hogyan boldogulnak az új Teqball sporttal.

A sportolási lehetőségek mellett, mindennap bemutató is várja a fiatalokat. Az érdeklődők ízelítőt kapnak a mágikus sportokból, megismerkedhetnek és ki is próbálhatják a kviddicset, bemutatót láthatnak a rögbi és vívás sportágakból, fejlesztheti „kocsmai” sporttudásukat a csocsó és darts programokon és pihentethetik szemüket a csinos cheerleader lányok bemutatóján.

A sportos fáradalmakért jutalom is jár, hiszen a fesztivál ideje alatt is él a SportPont Program pontgyűjtő rendszere. A regisztrált sportosok 3 SportPontot gyűjthetnek össze, amit aztán az EFOTT-on beválthatnak SportPont logóval ellátott sportos kiegészítőkre és garantált ajándékokra.

A Civil térben a SportPont olimpikonokat lát vendégül, akikkel fél órás interjúban beszélgetünk a sport és az egészséges életmód fontosságáról, arról, hogy mit jelent élsportolóink környezete számára az egészséges életmód és a sportos életvitel. Az EFOTT-on lesz a vára várt értékes nyeremények sorsolása is, a regisztrált hallgatók a fesztiválon nyerhetik el az okostelefont, a tabletet, a kerékpárt és a páros jegyet a Bayern München egyik meccsére, utazással és szállással együtt.

Hogy véletlenül se maradjon le senki a nyereményekről és az élményről, a regisztrálók között július 11-én kisorsol a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség 15 darab EFOTT hetijegyet is. A nyertesek nevét az SPP (www.sportpont.hu) honlapján lehet majd megtekinteni, de a nyertesek elektronikus levélben is értesítést kapnak nyereményükről és annak átvételének részleteiről.