Véget ért a tenisz bajnokság

14

Véget ért a tenisz bajnokság, íme a helyezettek:

1. Mezei Adrián (100%-os teljesítménnyel)
2. Németh Máté (90%-os teljesítménnyel)
3. Izsák Jenő (70%-os teljesítménnyel)

Gratulálunk minden résztvevőnek!

SCS Turul Kupa eredmények

Untitled 1 

Idén tavasszal (2014. május 3-án) is megrendezésre került az immáron hagyományosnak nevezhető, meghívásos regionális karate verseny, az SCS Turul Kupa. A helyszín ismét Tatabánya volt, ahol a Turul Harcművészeti Sport Egyesület látta vendégül a régió shotokan karate ágazatában tevékenykedő klubjait és azok gyermek és felnőtt versenyzőit.

A BME MAFC karatékái felnőtt kategóriákban képviseltették magukat, szokás szerint igen szép eredményekkel. Mind formagyakorlat (kata), mind küzdelem (kumite) kategóriában indultak versenyzőink, felnőtt és senior korcsoportban is, és ezen korosztályokon belül számos helyezés talált gazdára.

Férfi felnőtt kata versenyszámban francia „idegenlégiós” versenyzőnk, Rodolphe Darche 2., Etzl Gábor 3. helyen végzett, míg férfi senior kata kategóriában Dr. Schmidt László és Kollárszky Norbert hozta el az ezüst és bronz érmet; felnőtt női kategóriában pedig Hetényi Kata szereplése ért aranyérmet.

A nézők számára talán még izgalmasabb kategóriában, a kumite versenyszámban kemény és hosszú mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi, de az eredmények minden tekintetben kárpótolnak a fáradságért: Rodolphe itt a felnőtt férfit kumite kategória ezüst érmese lett, Gábor pedig 5. helyen zárta a küzdelmeket. A mindenki által várt „öregek” összecsapása szintén éremesőt hozott: Dr. Schmidt László 2., Kollárszky Norbert 3. helyen végzett.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Vass Zoltán